Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Μερος 2o

TO WHO IS WHO ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

NEUBERGER BERMAN
Εχει θεσεις στην Τραπεζα Ελλαδος, Εθνικη, Eurobank Ergasias, Εμπορικη
Ειναι ο 1ος μεγαλυτερος διεθνεης επενδυτης στο Χρηματιστηριο Αθηνων
Ειναι παραλληλα και μεγαλομετοχος της Goldman Sachs
Ειναι παραλληλα και μεγαλομετοχος στον οικο πιστοληπτικης αξιολογησης Fitch

BLACKROCK, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
Εχει θεσεις στην Τραπεζα Ελλαδος, Εθνικη, Εurobank Ergasias, Εμπορικη
Ειναι ο 2ος μεγαλυτερος διεθνης επενδυτης στο Χρηματιστηριο Αθηνων
Ειναι μεγαλομετοχος στη Goldman Sachs
Ειναι μεγαλομετοχος στους οικους Moodys και S&P

NEUBERGER BERMAN
Κανεις σημερα δεν θυμαται οτι η Neuberger Berman ειναι μια απο τις εταιρειες που πρωτοστατησαν στην επιθεση και στην πτωση του Χρηματιστηιου Αθηνων, πουλωντας μεσα στο τελευταιο τριμηνο του 2009 (κρατηθειτε) 1.700.000 μετοχες της Εθνικης Τραπεζας. Ιδρυθηκε απο μελος της οικογενειας Ροτσιλντ, της μεγαλυτερης τραπεζικης δυναστειας του κοσμου, που δανειζει την χωρα μας απο το 1823!!!! Ο νυν προεδρος της Neuberger Berman ηταν: α. Πρωην προεδρος του επενδυτικου τμηματος της αμαρτωλης Lehman Brothers που αποτελεσε ενα αλλο πειραμα των διεθνων τοκογλυφων. β. Πρωην συνεταιρος και προεδρος του επενδυτικου τμηματος της Goldman Sachs. γ. Στενος συγγενης του τεως προεδρου Τζωρτζ Μπους.
Και τωρα παμε απο κει που ξεκινησα
Για να αντιληφθειτε, γιατι κανεις στην Ευρωπη και στην Ελλαδα, δεν εκανε το παραμικρο οταν στις 3 Μαρτιου του 2010, το Υπουργειο Δικαιοσυνης των Η.Π.Α κατηγορησε, τους Τζωρτζ Σορος, Τζων Πολσον, Στιβεν Κοεν και Ν. Αιχορν για την επιθεση στο Ευρω. Ποιοι ειναι αληθεια αυτοι οι ανθρωποι που εδω στην Ελλαδα, οταν ερχεται η στιγμη να πουμε τ ονομα τους, καποιοι δαγκωνουν τη γλωσσα τους;
Τζωρτζ Σορος
Διεθνης επενδυτης και μεγας κερδοσκοπος που ειχε πρωτοστατησει στην επιθεση κατα της Στερλινας. Στενοτατος συνεργατης των Ροτσιλντ σε πληθος επενδυτικων δραστηριοτητων. Υπαρχουν πανω απο πεντε εταιρειες, στις οποιες μελη των Διοικητικων Συμβουλιων εταιριων του Σορος ηταν μελη των Δ.Σ εταιρειων των Ροτσιλντ, αλλα και αντιστροφα. Στο Δ.Σ της κυριας επενδυτικης εταιρειας του Σορος που ονομαζεται Quantum Fund, συμμετεχει ο Ριτσαρντ Κατζ, ο οποιος ειναι πρωην προεδρος της Rothschild Italia S.p.A και μελος της Επιτροπης Εμπορικων Τραπεζων της!!! Ο Τζωρτζ Σορος, και ο τραπεζιτης Τζεικομπ Ροτσιλντ ειναι συνεταιροι σε εταιρεια επενδυσεων στην Αφρικη και ποιον λετε εχουν συνεταιρο; Την γνωστη "ανθελληνα" που ολοι μας την βριζαμε για οσα εκανε κατα της χωρας μας, τεως υπουργου των Η.Π.Α, Μαντλιν Ολμπραιτ.
Τζων Πολσον
Ο 50ος πλουσιοτερος ανθρωπος στον κοσμο. Διεθνης κερδοσκοπος και διαχειριστης του μεγαλου hedge funds "Paulson & Co". Ο Πολσον και ο Ναθανιελ Ροτσιλντ ειναι βασικοι μετοχοι της Russal, της μεγαλυτερης εταιρειας παραγωγης αλουμινιου στο κοσμο.
Στιβεν Κοεν
Ο 27ος πλουσιοτερος ανθρωπος στο κοσμο. Ο Κοεν μαζι με την Atticus Capital της οικογενειας Ροτσιλντ ειναι ο δευτερος μεγαλυτερος μετοχος του οικου δημοπρασιων Sothebys (που ειναι εισηγμενος στο Χρηματιστηριο της Ν.Υ).
Ντειβιντ Αιχορν
Διεθνης κερδοσκοπος, διαχειριστης του μεγαλου hedge funds Greenlight Capital, ο οποιος "εβγαλε" 1.7 δισ. δολαρια σορταροντας με τη μετοχη της Lehman Brothers.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ποιοι ειναι αληθεια οι Ροτσιλντ;
Ελεγχουν το μεγαλυτερο διεθνες δικτυο εξορυξης και εμποριας διαμαντιων, πολυτιμων λιθων και μεταλλων μεσα απο εταιρειες οπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto κ.α. Ειναι απο τις μεγαλυτερες οικογενειες της βιομηχανιας πετρελαιου. Ο Ναθανιελ Ροτσιλντ και ο Τζων Πολσον ειναι βασικοι μετοχοι της Russal της μεγαλυτερης εταιρειας παραγωγης στο κοσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου