Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Μερος 3ο

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ηταν απο τους πρωτους δανειστες της Ελλαδας. Τα δανεια απο τους Ροτσιλντ ηταν τα πρωτα και απο τα μεγαλυτερα που ελαβε η Ελλαδα το 1823. Απο τοτε μας δανειζουν και μας ρουφουν το αιμα.
Ηταν οι διμιουργοι του συγχρονου τραπεζικου και νομισματικου συστηματος της Ελλαδος.
Ηταν βασικοι χρηματοδοτες, συνιδρυτες και μεγαλομετοχοι της Εθνικης Τραπεζας της Ελλαδος.
Εξεδιδαν δανεια για την δημιουργια εργων υποδομης και δανειοδοτησαν εκατονταδες ελληνικες επιχειρησεις και βιομηχανιες. Εχοντας το νομισματικο ελεγχο της παραγωγης χρηματος στην Ελλαδα, επαιξαν σε βαθος χρονου και στα δυο επιπεδα.
Παρεμειναν βασικοι μετοχοι της Ε.Τ.Ε μεσω πολλων εταιρειων (οπως Neuberger Berman)
Ειναι μεγαλομετοχοι της Τραπεζας της Ελλαδος, η οποια πηρε το ρολο της Κεντρικης Τραπεζας της Ελλαδος απο την Εθνικη Τραπεζα, και μονο κατ ονομα ειναι.... Ελληνικη αφου μονο ενα μικρο μερος των κεφαλαιων της ειναι ελληνικο.
Η Ν. Μ. Rothschild & Sons ηταν μεχρι προσφατα συμβουλος του Ελληνικου Κρατους για ιδιωτικοποιησεις - οπως της ΔΕΗ και της Δημοσιας Επιχειρησης Αεριου και συμβουλος δεκαδων τραπεζων και εταιρειων στην Ελλαδα οπως η Cosmote, ΕΛΠΕ, Εγνατια Τραπεζα, Γενικη Τραπεζα, Μυτιληναιος, Eurobank, και ενα σωρο αλλες.

Ο σκοτεινος κυριος Ακερμαν

Πολλες φορες, θα ακουσεται στις "ειδησεις" για το σκοτεινο ρολο του κυριου Τζοζεφ Ακερμαν, ο οποιος ειναι διοικητης της Deutsche Bank. Κανεις δεν λεει ομως, τι ακριβως δουλεια κανει ο Ακερμαν και πως σχετιζεται με τα προηγουμενα κορακια των "αορατων" κατα τα αλλα αγορων. Και που να δειτε τι εκανε η Ελλαδα για να επιβραβευσει το φοβερο και τρομερο ρολο του.
Ο Τζοζεφ Ακερμαν ειναι:
Διοικητης της Deutsche Bank. Γνωριζετε οτι η D.B ειναι συμβουλος του Γερμανικου κρατους για τη διαχειρηση της Ελληνικης και Ευρωπαικης χρηματιστηριακης κρισης;
Ειναι υψηλοβαθμο στελεχος της SIEMENS απο το 2003 και 2ος αναπληρωτης προεδρος του Εποπτικου Συμβουλιου της SIEMENS σημερα.  Να γιατι εκλεισε η υποθεση της με τα 200.000.000 που προσφεραν, ενω οι μιζες ηταν δισεκατομυρια.
Μελος του Εποπτικου Συμβουλιου της Vodafone.
Μη εκτελεστικος διευθυντης της Royal Dutch Shell, πετρελαικης εταιρειας συμφεροντων Ροτσιλντ. Καταλαβατε τωρα γιατι μολις εβγαλε πετρελαιο η Κυπρος, πηγε η Shell στα κατεχομενα να κανει το ιδιο; Καταλαβατε τωρα γιατι ενω ολοι μας λενε "χαραχτε ΑΟΖ" εμεις δεν το κανουμε; Καταλαβατε τωρα γιατι στις αρχες του 2009, Shell και BP πουλησαν τα πρατηρια τους στην Ελλαδα; Οχι απλα γιατι γνωριζαν για τη κριση, αλλα γιατι την ειχαν σχεδιασει οι ιδιοι.
Αντιπροεδρος της ασφαλιστικης εταιρειας Zurich Financial Services ( η οποια μεταξυ αλλων, παρεχει ασφαλιστικα προιοντα για την προστασια απο το πιστωτικο και πολιτικο ρισκο). Να γιατι ξεκινησα την περιγραφη μου με το ρολο του εργαλειου που ονομαζεται CDS.
Προκειται για ενα ατομο με αρκετες δεκαδες ρολους, και ειναι να απορει κανεις πως καταφερνει και εργαζεται με επιτυχια σε τοσες πολλες δυσκολες θεσεις. Αντιλαμβανεστε λοιπον οτι το μονο που κανει ειναι η υπογραφη του σε καποιες αποφασεις που αλλοι σχεδιαζουν και αυτος εκτελει. Οσο για εμας; Εμεις οι Ελληνες λοιπον, λιγο πριν ξεκινησει "φανερα" η κριση, αντι να τον απελασουμε απο τη χωρα τον βραβευσαμε και απο πανω. Ετσι το Σεπτεμβριο του 2009 ο κ. Τζ. Ακερμαν αναγορευεται....επιτιμος διδακτορας στο Τμημα Διεθνων Οικονομικων και Αναπτυξης του Δημοκριτειου Πανεπιστημιου!!!!!
Ετσι λειτουργει το συστημα εδω στην Ελλαδα!
Βραβευουμε τους νεκροθαφτες της χωρας μας!!!!
Αν παλι δεν μπορουμε να τους βραβευσουμε, τοτε τους καθιστουμε ισοτιμους συνομιλητες με τους Πρωθυπουργους μας! Οπως τον κ. Σορος για παραδειγμα, του οποιου τα γευματα με τον ΤΕΩΣ Πρωθυπουργο Γ. Παπανδρεου τα πληρωσαμε χρυσαφι!!!!
Την επομενη φορα που θα ακουσεται για "αγορες" και "τοκογλυφους" και "οικονομικους δολοφονους" θα ξερετε ποιοι ειναι!!!!!
Τωρα γνωριζετε τον εχθρο! Τουλαχιστον, γνωριζετε τον εχθρο εκτος των τοιχων!
Για τους υπολοιπους, ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ θα τα πουμε πολυ συντομα!!!!!!!




Άτυπη στάση πληρωμών σε 9 μεγάλα νοσοκομεία! - Λόγιος Ερμής

Άτυπη στάση πληρωμών σε 9 μεγάλα νοσοκομεία! - Λόγιος Ερμής

Η "Χαλυβουργία Ελλάδος", η Alpha Bank και το δάνειο μαμούθ - Λόγιος Ερμής

Η "Χαλυβουργία Ελλάδος", η Alpha Bank και το δάνειο μαμούθ - Λόγιος Ερμής

DefenceNet - Θράσος Γ.Παπακωνσταντίνου σε τηλεοπτική εκπομπή

DefenceNet - Θράσος Γ.Παπακωνσταντίνου σε τηλεοπτική εκπομπή

DefenceNet - Ποιοι φοβούνται την οργάνωση των πολιτών σε ομάδες αυτοπροστασίας και γιατί;

DefenceNet - Ποιοι φοβούνται την οργάνωση των πολιτών σε ομάδες αυτοπροστασίας και γιατί;

DefenceNet - Δημοσκόπηση Pulse: Σαρώνουν "Έλληνες" και "Χρυσή Αυγή"

DefenceNet - Δημοσκόπηση Pulse: Σαρώνουν "Έλληνες" και "Χρυσή Αυγή"