Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ

Για να μην υπαρχει καμμια αμφιβολια για το ποιοι μας ψεκαζουν, η αναφορα της Διεθνους Αμνηστιας αναφερει. Συμφωνα με τα αποδεικτικα στοιχεια που συγκεντρωσε κατα την διαρκεια των διαδηλωσεων που εγιναν στη χωρα μας το ετος 2011, χρησιμοποιηθηκαν: αναισθησιογονες-αντισφιξιογονες χειροβομβιδες, χημικα δακρυγονα καθως και χειροβομβιδες κροτου-λαμψης. "Απο τα στοιχεια που συγκεντρωθηκαν απο την πλατεια Συνταγματος μια μερα μετα την διαδηλωση που πραγματοποιηθηκε στις 29 Ιουνιου, προκυπτει οτι τα ¨οπλα¨ που χρησιμοποιησε η ελληνικη αστυνομια ηταν κατασκευασμενα στη Βραζιλια, τη Γερμανια, τη Βρετανια και τις ΗΠΑ". Συγκεκριμενα, συμφωνα με την ερευνα της Διεθνους Αμνηστιας, χρησιμοποιηθηκαν : 1. ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ δακρυγωνων τυπου GL-311 που εχουν κατασκευαστει απο την εταιρεια Condor Tecnologies Nao Letais στη Βραζιλια. 2. ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ κροτου-λαμψης τυπου 2-bang που εχουν κατασκευαστει απο τη γερμανικη Nico Pyrotechnik τον Οκτωβριο του 2010. 3. ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΕΣ-ασφυξιογονες χειροβομβιδες τυπου Ν591 που κατασκευαζονται απο τη βρετανικη εταιρεια Chemring. 4. XEΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ δακρυγονων πολλαπλης επιδρασης και τυπου 8239, οι λεγομενες και χειροβομβιδες ¨τακτικης¨, καθως και χειροβομβιδες τυπου 555CS, κατασκευασμενες απο την αμερικανικη εταιρεια Federal Laboratories. Αποκαλυπτικο ειναι οτι οι εισαγωγες σε χημικο οπλισμο τις χωρας μας απο τις ΗΠΑ κατα το ετος 2010 (μνημονιακο ετος) διπλασιαστηκαν και απο 55.561 δολλαρια το 2009 εφθασαν τις 103.137 δολλαρια.

ΣΤΑ ¨ΜΟΥΛΩΧΤΑ¨ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Στα ¨μουλωχτα¨ μπηκαμε στην αντιπυραυλικη ασπιδα του ΝΑΤΟ..... Ενω μεχρι προσφατα η επικοινωνιακη γραμμη προς τα εξω ηταν ¨ειναι ακομα πολυ νωρις¨, ¨δεν μας εχουν αναφερει τιποτα¨, ¨καλυπτονται απο Τουρκια και Ρουμανια¨,τωρα πηγες του ΓΕΕΘΑ αρχιζουν να το ....λαλανε σιγα-σιγα. Μεχρι που τα ¨ΝΕΑ¨αποκαλυψαν οτι διαθεσαμε στην υπηρεσια του ΝΑΤΟ ολοκληρο το αντιαεροπορικο -αντιβαλλιστικο συστημα Patriot της χωρας. Και να ηταν μονο αυτο; Διαβαστε και τη συνεχεια. Τα καμαρια μας εκει στο Υπουργειο στην προσφορα προσθεσαν και το συστημα εγκαιρης προειδοποιησης -τα ρανταρ δηλαδη. Αυτο ειναι. Ουτε σουπερ- μαρκετ τετοιες προσφορες, στο ενα και αλλο ενα δωρο.

ΤΑ ΕΛ.ΠΕ ¨ΣΟΡΟΠΙΑΖΕΙ¨ ΤΟ Δ.Ν.Τ

Το μεγαλυτερο σκανδαλο του Διεθνους Οικονομικου Ελεγχου θα ειναι τι ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας - μεγαλυτερο ακομη και απο τις δραματικες μειωσεις μισθων και συνταξεων. Και ερχεται τωρα να μας το επιβεβαιωσει η ιδια η .....Κριστιν Λαγκαρντ, η επικεφαλης του Διεθνους Νομισματικου Ταμειου. Η οποια παει να βαλει χερι στα Ελληνικα Πετρελαια, τα οποια αποτελουν ενα απο τα μεγαλυτερα φιλετα του Δημοσιου. Το πως θα γινει; Διαβαστε. Η εταιρεια που αναλαμβανει συμβουλος της αποκρατικοποιησης ειναι η Baker & Mckanzie, μια δικηγορικη εταιρεια η οποια εχει αμεση σχεση με την κ. Λαγκαρντ. Ποια ειναι η σχεση της; Παλιοτερα η επικεφαλης του Δ.Ν.Τ, πριν ακομη γινει υπουργος Οικονομικων της Γαλλιας, ηταν..... προεδρος του εν λογω γραφειου. Η Baker&Mckenzie εχει πελατες τους μεγαλυτερους γερμανικους επιχειρηματικους ομιλους. Ποια ειναι η μεγαλυτερη ¨πλακα¨ με τις ιδιωτικοποιησεις; Οτι οπως ειπε και ο προεδρος του Ταμειου Αξιοποιησης Ιδιωτικης Περιουσιας του Δημοσιου (ΤΑΙΠΕΔ) κ. Μητροπουλος ¨κατατρεχομαστε απο μερικους μυθους που βασανιζουν τη ζωη μας (.....). Ενας απο αυτους ειναι η αξια της περιουσιας του Δημοσιου, για την οποια δεν υπαρχει καμμια μελετη, αλλα μονο μια ελπιδα και μια υπερηφανεια. Η αγορα δεν μας εχει τιμησει και θα αργησει πολυ να το κανει, εαν δεν συμπεριφερθουμε με αλλους τροπους¨. Στους..... αλλους τροπους περιλαμβανεται και η απευθειας εμπλοκη της κορυφης του ιδιου του Δ.Ν.Τ; Διοτι μαλλον αυτος θα ειναι ο.... αλλος τροπος.